vi vann (även fast vi förlora)

okej, vi vann inte basketmatchen, snarare förlora, meen vi vann en sak...
NEJ JAG SÄGER DET BARA RAKT UT, VI VAR BÄST!

jag lever på...


HOMEWORK IS MY LIFE!


Den är min! :D


KLOCKREN!


KLÄNNING TILL JULEN!

Jag längtar otroligt mycket till julen och har typ redan skrivit universums längsta önskelista, jag lovar.
Jag har i alla fall kikat runt lite på klänningar mina vänner Amanda och Matilda hade två jättefina klänningar på en grej och jag blev lite smått kär måste jag medge. Nyårsklänningen är redan fixar, check ;)
Nu är frågan, ska jag ha svartvit eller svartröd klänning? Röd vill jag ha för att det är ju lite med julaktigt men ändå vit eftersom man kanske kan ha den i mer sammanhang...men jag vet inte?! :S HJÄLP MIG! KOMMENTERA!

DAGENS HIT!

Var tvungen att döpa det till "dagens hit" istället för "dagens låt"! MAN MÅSTE JU VARIERA LITE! :D
Denna låt är superduperfin och det är av en av världens coolaste artister, Daniel Adams-Ray :) Love baby.
Lyssna på den och gissa vilken det är...okej, jag ger upp...haha!!
Låten heter Svart och gaaaaaaaah love it! Den gör mig så glad :D

DAGENS TIPS; ÄRLIGT ÄR HÄRLIGT

Okej, jag måste medge att jag inte ens förstår själv varför jag döpte rubriken till "Ärligt är härligt" men jag ska förklara snart vad jag syftar på! :)

Ska ge er ett litet tips om något jag bara måste slänga ur mig.
Har ni hamnat i situationen där man önskar sig så himla mycket till jul eller födelsedag att man liksom måste välja bort en, men det går  verkligen inte. Sedan är det jättelångt till din födelsedag igen och grejen du vill ha är ganska dyr, så man kan liksom inte bara springa in i butiken och ba "den är min". I alla fall, ett tips till alla som är ganska uppenbart, enkelt men funkar ändå riktigt bra är att man tjänar ihop till det själv. När man sen har på sig, tex tröjan du tjänat ihop till, känns den mycket mer "din" om ni fattar. Man känner sig liksom stolt att ha på sig den. Jag tjänar ihop till en skinnjacka just nu och är redan uppe i 500 kr. Mitt tips på jobb är att vara barnvakt eller att jobba mycket hemma. Typ städa hela huset, diska, tvätta bilen..ja ni förstår nog.
Gör det också på en dag där energin är på tooooooopp! ♥


MIN FÖRSTA KOMMENTAR!

Skulle gå in och göra ett "kvällsinlägg" och såg då att jag hade fått en fråga av en tjej vid namn Tove som kommer här, har typ 1 läsare nu vetja!

Tove om NY DESIGN!:
Vilka filmer skulle du vilja se/rekommendera! fin blogg! :D

Svar: Absolut! Jag är otroligt sugen på att se skräckisar eftersom jag och mina vänner snackade om det idag så jag valde ut de jag '"verkligen" vill se..eller kanske inte vekligen men jaja. Ueeew, måste radera detta collage sen, det skrämmer mig jättemycket. Jag hatar att titta på en speciell bild och det är "strangers" bilden, vet vekligen inte vad som får mig att vilja se den men min syster har sett den och hon skrek så himla högt, hela huset ras :/

NY DESIGN!

Den får duga!

På nytt!

Tjenare fina läsare.
Jag har tidigare haft en blogg vid namn matildapuss.blogg.se men det blev ett så himla tråkigt namn, till och börja med, och sen vill jag bara börja om på nytt. Man kan säga att detta kommer vara lite av en "skriva när jag har lust blogg" eftersom jag orkar inte blogga varenda dag. Jag och min kompis Elle prata om det idag och båda nämde just att ibland bloggar man 20 inlägg en dag och sen tar det en vecka innan man orkar blogga igen..det handlar ju om blogglusten, haha. Sedan kommer det vara mycket här i bloggen om speciellt mode, skönhet, bilder & lite random grejer som ni kanske hör på namnet. Jag är en person, eller har blivit en person, som tycker det är supertråkigt att skriva om sin vardag, de är så enformiga när det är skola. Om jag skrev sånna inlägg skulle min blogg se riktigt tråkig ut :P
Jaja, hoppas jag får lite läsare nu när ni vet vad som gäller..hihi ♥
Pösselipösspöss
PHOTOSHOP ♥

RSS 2.0